tirsdag den 8. december 2009

Sådan!

En uge fuld af koncerter er forbi, og nej, hvor har det været nogle gode og sjove koncerter. Sidste mandag på Café Hack skulle vi lige vænne os til akustikken, men det gik rigtig godt og der kom stående bifald og rosende ord fra publikum. Viby Centret var lidt mindre befolket, men vi spredte en god julestemning fra balkonen ovenover de handlende. Vi fik da også klapsalver fra dem, der havde taget plads som publikum. Vi havde fans helt nede fra 7 års alderen og op til de ca. 80 år, så det var et vældigt bredt publikum. Men vi synger jo også sange i et bredt spektrum, så det passer jo meget godt sammen.
Men vores allerbedste koncert kom her i søndags om aftenen til de ni læsninger ud i Kolt Kirke. Rummet og akustikken bar alle vores toner på sådan en måde, at det bare lød perfekt i samklang. Vi var nok også meget koncentrerede her, da settingen var meget højtidelig og struktureret.
Alt i alt en skøn uge, så nu vil vi lade op til vores sidste koncert i Salling søndag den 20. december kl. 12.30. Vel mødt!

Ingen kommentarer: